Garancia

Telefon

+36 20 516 3640

Rendelő

Mechwart Park Irodaház

1024 Budapest, Margit körút 43-45. II/1 (1-es csengő)

E-mail

dregressymolnar@gmail.com

Garanciális jótállás – IMPLANTÁTUMOKRA VONATKOZÓ GARANCIA – Termék garancia:

Mivel kiváló minőségű anyagokkal dolgozunk, implantátum gyártó cégeink közül a Nobel Biocare és a Alpha-Bio Kft. örökélet garanciát vállal az implantátumok anyagára. (Amennyiben az implantátum gyártási elégtelenség miatt eltávolításra kerül, a cég térítésmentesen új implantátumot biztosít. Ennek feltétele az implantátum eredetiségét igazoló gyártási szám, melyet egy matrica formájában az implant passba ragasztunk).

Szolgáltatás garancia: 
Amennyiben az implantátum a páciens önhibáján kívül eltávolításra kerül, a Nobel Biocare és a Alpha-Bio implantátumok esetén öt éven belül, egy alkalommal térítésmentesen, míg a Neo Biotech implantátumok esetén a műtéti költség 50%-ért az implantátumot újra behelyezzük, ha a páciens anatómiai adottságai lehetővé teszik.

FOGPÓTLÁSOKRA ÉS TÖMÉSEKRE VONATKOZÓ GARANCIA:
– Implantációs és rögzített fogpótlások 5 év
– Kivehető fogpótlások 2 év
– Tömések 1 év

A garancia érvényesítésének feltételei:
– A megfelelő szájhigiéniai protokoll betartása, mely magában foglalja a gondos otthoni szájápolást és a rendszeres professzionális tisztítást is.
– Az évenkénti kontroll vizsgálat (szájüregi vizsgálat kiegészítő panoráma röntgenfelvétellel).
– A kontrollvizsgálatok során javasolt kezelések elvégzése, a szájüregi egészség és a korábban elvégzett kezelés eredményének megőrzése érdekében.

A garancia nem érvényes, amennyiben:
– Káros szokások miatt elváltozások alakulnak ki a szájüregben: fogak szorítása vagy csikorgatása, rossz szájhigiénia, dohányzás, alkohol és/vagy drogfogyasztás stb. Dohányzás esetén az implantátumokra, beültetett csontpótlóra és egyéb szájüregben végzett műtétekre semmilyen garanciát nem áll módunkban vállalni!
– A fogművet illetve a fogakat nem rendeltetésszerűen használják (ide tartozik a szándékos károkozás esete is) – balesettből eredő sérülések esetén.
– Más fogorvos munkája esetén, illetve, ha más fogorvos az általunk készített munkán módosításokat végzett – a kezelés időtartama, vagy az azt követő időszakban kialakult betegség miatti állapotromlás esetén függetlenül attól, hogy a betegség milyen eredetű.

A garancia érvényesítésének helye és módja:
– A garanciális igényeket kizárólag előzetes időpont egyeztetés után, személyesen lehet bejelenteni a Margit krt. 5/A; 4.emelet 2/A telephelyű rendelőben, ahol az esetleges garanciális kezelések történnek.
– Az esetlegesen felmerülő utazást, illetve annak minden költségét a páciensnek kell vállalnia.
– Másik fogorvosi rendelőben vagy más kezelőorvos által elvégzett kezelések költségeinek megtérítését nem vállaljuk.

 

DR. EGRESSY

SZÁJSEBÉSZET ÉS FOGÁSZAT

 

Fő profilom az implantáció, csontpótlás, bölcsességfog eltávolítás, de konzerváló fogászattal, esztétikai fogászattal és fogpótlásokkal is foglalkozom.

Forduljon hozzám bizalommal!

Kövessen minket

RENDELÉSI IDŐ

Hétfő
14:30-20:00
Kedd
14:30-20:00
Szerda
8:00-14:00
Csütörtök
8:00-14:00
Péntek
8:00-14:00

Letölthető dokumentumok

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

aDATVÉDELMI NYILATKOZAT

JOGI NYILATKOZAT

PANASZKEZELÉS

HÁZIREND

Rendelő

Mechwart Park Irodaház

1024 Budapest, Margit körút 43-45.

II/1 (1-es csengő)

Telefon

+36 20 516 3640

E-mail

dregressymolnar@gmail.com